De baasjes

Hallo, ik ben Alie Frens

In 2021, is een grote wens uitgekomen, de start van Emmaliedoodles.

In 2013 is Rocco als pup bij ons gekomen als gezinshond. Voor Rocco hadden wij Bobby, een Malthezer Leeuwtje, helaas werd Bobby dood gebeten door een loslopende hond. Mijn man wilde daarna alleen nog een (grotere) HOND. Door mijn allergie was er voor ons niet veel keus in een wat grotere hond, tot wij op een gegeven moment de Australian Labradoodle ontdekten. We hadden geluk, bij Gelderse Doodles in Didam was een nestje van 9 en stond de wachtlijst open. Dus onze eerste Australian Labradoodle was een feit. Vanaf dat moment heb ik altijd gezegd, dat ik ooit nog eens zelf een nestje zou willen fokken. In december 2019 is Guusje geboren en in februari 2020 mochten wij haar ophalen als gastgezinhond. Inmiddels hebben wij haar overgenomen als fokteefje.

Hey, ik ben Emma Frens

Ik ben 19 jaar oud. Samen met mijn moeder run ik Emmaliedoodles! Ik verzorg de site en het instagramaccount van Emmaliedoodles. Zelf ben ik in september de gestart met een kappersopleiding in Amersfoort.

Zelf wilde ik altijd al graag een hond. Voor mij is het dan ook een groot feest om nu zo in aanraking te komen met zoveel hondjes. Het is heerlijk om thuis te komen en enthousiast begroet te worden door mijn harige vriendjes.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close