Contact

Alle puppy’s van Fleur hebben inmiddels een baasje, onze wachtlijst is gesloten.

Wanneer onze puppy’s verhuizen zijn ze gechipt, geënt en ontwormt volgens de regels van de ALAEU.

De uiteindelijke grote van een pup is niet heel eenvoudig in te schatten, daarom bestaat er ook geen enkele garantie dat een pup bijvoorbeeld uiteindelijk in de mini of medium categorie valt.

Een puppy vraagt veel tijd, liefde en geduld. Verder is de gemiddelde levensduur van een Australian Labradoodle 12 – 15 jaar. Ze zijn actief en intelligent en hebben aandacht, training en beweging nodig. Wanneer u denkt hier aan te kunnen voldoen, en dat voor jaren, stuur dan een mail en vertel kort wat u een hondje kunt bieden. Voor ons is het heel belangrijk dat onze puppy’s bij liefdevolle baasjes terechtkomen waar ze alle zorg en liefde krijgen die ze nodig hebben.

Wanneer wij u definitief inschrijven vragen wij een aanbetaling. Dit bedrag wordt alleen aan u terugbetaald wanneer wij u geen puppy zouden kunnen leveren.

Let op: ons uitgangspunt is om een mooie, gezonde hond te fokken met een goed karakter. U kunt aangeven wat uw voorkeur is maar het is niet altijd mogelijk om hieraan te voldoen. Wij kijken ook naar de samenstelling van uw gezin en hoe een pup is, een drukke pup in een druk gezin is vragen om problemen. Bent u dus op zoek naar een rode teef…..helaas, dat kan ik u niet garanderen.

Neem contact op

Emmalie Doodles
Diepeweg 15
Elspeet, 8075BX
Nederland

Of stuur ons een bericht

Fokker volgens de regels van de ALAEU