Onze visie

Onze honden, Rocco, Guusje en Saartje, maken deel uit van ons gezin en wonen dus bij ons in huis. Daarnaast wonen Fleur en Cindy beiden in een gastgezin, waar ook voldoende tijd een aandacht voor hen is.

Ook toekomstige honden en de pups die bij ons geboren worden, willen wij in gezinsverband laten opgroeien. Wij zijn van mening dat elke hond recht heeft op een volwaardig, gelukkig leven en vinden de inzet en de beschikbaarheid van de baasjes dan ook heel belangrijk! Dit zijn voor ons basis elementen waar wij bij de toekenning van onze pups rekening zullen houden.

Zelf zullen wij onze pups met de nodige medische zorgen omringen en het belangrijke proces van de socialisatie opstarten. Alle pups worden door onze dierenarts gecontroleerd, worden ontwormd en krijgen een microchip en Europees paspoort, alvorens ze het nest verlaten.

Wij zullen hen met zoveel mogelijk socialisatieprocessen die geschikt zijn voor hun leeftijd, optimaal kennis laten maken. Het is onze doelstelling om hond en baasje een gelukkig leven samen tegemoet te laten gaan.

Wij verbinden ons ertoe om de fokregels na te leven die het welzijn van de honden alsook de gecontroleerde voortzetting van de Australische Labradoodle garanderen. Uiteraard willen wij een aanspreekpunt blijven voor de baasjes van onze pups en hen waar we maar kunnen met raad bijstaan.